MINKA & STEF naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
MINKA & STEF naar Burger- weeshuis
MINKA & STEF naar Burger- weeshuis

MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock & roll vibe. Lieve zang en een gezonde dosis naïviteit. Zwevend op de beat neemt ze je mee haar roze wereld in. Een ode aan onbevangenheid en speelsheid met scherpe teksten en o zo dansbare muziek. Ook mensen die niet willen dansen, die dansen stiekem. Hop, met die voetjes van de vloer!

MINKA zou een zusje van de Jeugd van Tegenwoordig kunnen zijn maar MINKA is vooral MINKA. Lief en rock & roll tegelijk, vroeger rockte ze in haar eigen band en nu met aanstekelijke synths en beats in haar eentje. Ze geeft graag haar mening maar neemt zichzelf niet al te serieus. Het leven is leuk!

Haar muziek is aanstekelijk, vrolijk en spannend tegelijk. Onweerstaanbare melodietjes die niet meer uit je hoofd gaan. Doe vooral de dingen die je wilt doen. Een leven zonder einde, alles of niets en een wijntje voor de pijn. Niemand kijkt. Trouwens, laat ze maar kijken…

STEF
STEF is een Deventer singer-songwriter met Nederlandstalige feelgood popliedjes. Een toegankelijke nuchtere jongen met muziek die naadloos aansluit bij zijn karakter. Zijn veelal autobiografische teksten worden omlijst door gitaar en piano. Voeg hier elektronische sounds en zijn warme stemgeluid aan toe en je hebt STEF.

MINKA & STEF
Datum: 4 juli
Zaal: Burgerweeshuis

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek