Opera Alaska naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Opera Alaska naar Burger- weeshuis
Opera Alaska naar Burger- weeshuis

Een toevallige ontmoeting in de Ikea tussen twee grote Nederlandse muzikanten heeft tot een van de betere platen van de laatste tijd geleid. Moss-frontman Marien Dorleijn en jazzgitarist Marzio Scholten vormen samen Opera Alaska.

Met opera heeft het allemaal niets te maken, met avontuurlijke popmuziek des te meer. Op hun debuut ‘The Stream’ vallen de licht schurende melodieën, mooie harmonische vondsten en heerlijk om elkaar heen draaiende gitaarmotiefjes knap op hun plek.

Marzio Scholten is vooral actief in de instrumentale muziekscene. Zijn stijl reikt van jazz tot indie-rock en americana en hij speelde onder meer in het Bimhuis en op North Sea Jazz.

Marien Dorleijn is frontman en songwriter van Moss en staat er om bekend om dat hij prachtige kan zingen. Begeleid door de meanderende gitaarpartijen van Marzio Scholten krijgen de liedjes van dit duo iets hypnotiserends.
In de muziekpers regende het sterren voor deze match made in heaven.

Opera Alaska
Datum: 1 augustus
Zaal: Burgerweeshuis

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek