Roosbeef naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Roosbeef naar Burger- weeshuis
Roosbeef naar Burger- weeshuis

Met het vierde studioalbum van Roosbeef is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron in Kentucky opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek.

De plaat ‘Lucky’ grijpt uit het echte, naakte leven, en is daardoor, net als Roos, Amerika en onszelf, niet in één zin samen te vatten. Het is een testament van haar muzikale en tekstuele wasdom, wat onderschreven wordt door de ijzersterke band. Met ‘Lucky’ heeft Roosbeef een complete plaat afgeleverd en bewijst de band zich als een hecht en compleet geheel. Roosbeef is terug.

Roosbeef
Datum: 4 juli
Zaal: Burgerweeshuis

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek