The Kik naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
The Kik naar Burger- weeshuis
The Kik naar Burger- weeshuis

The Kik, de bekendste Neerlandstalige bietband ter wereld, bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes.

In die 9 jaar hebben de ervaring en emoties die het leven, het theater, concerten en festivals met zich mee brengen The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk naar een hoger niveau getild. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.
Na drie studioalbums, de plaat met Armand, het tussendoortje Hertaalt en een Boudewijn de Groot-coverplaat, vond de band het tijd om eens flink door te pakken met sterk eigen werk. Begin dit jaar verscheen hun nieuwe album ‘Jin’.

The Kik
Datum: 29 augustus
Zaal: Burgerweeshuis

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek