Fijne kerst en een muzikaal 2021

Ticketmaster

White Male, 3D Model, Isolated, 3DIn deze rare tijd blijven wij de muziekscene trouw. Vol goede hoop blijven wij  voorverkoop aankondigen geven van mooie avonden die hopelijk snel weer door kunnen gaan. Dat gunnen wij de zalen, de artiesten, 30000, 3000, 300 of desnoods 30 mensen publiek.  Muziek blijft ons verbinden en daar dragen wij graag een steentje aan bij. Ook in het nieuwe jaar gaan we daar mee door. Elke week voorverkoop aankondigingen via Vovert.nl en natuurlijk blijven de redactie van onze zustersites maxazine.nl en rockmuzine.nl ook in het nieuwe jaar schrijven over een van de mooiste dingen in de wereld: muziek!  Wij wensen iedereen een hele fijne kerst en een goed, gezond en muzikaal 2021.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek