Info over Vovert.nl

Vovert is kort voor VOorVErkoop aleRT en is onderdeel van de MaxaGroup, eigenaar van onder anderen Maxazine.nl, Maxazine.com, RockMuZine.nl, Blueszine.nl, Jazzzine.nl en nog veel meer. Wij houden voor jou de nieuwste concertaankondigingen bij en informeren je via deze website (vaak) nog voordat de voorverkoop gestart is!

Waarom deze website?

Er is momenteel een wildgroei aan ticketburo’s, secondary ticket offices en andere aanbieders van kaarten voor evenementen. Om er een paar te noemen: LiveNation, Ticketservice, Tickets4U, PepeTickets, KaartjesEnTickets, OnlineTicketShop, 4AllTickets, TicketMaster, Rang1, Seatwave, etc. Te veel om bij te houden en verder zijn er ook nog enkele poppodia die hun eigen ticketverkoop regelen. Al deze bedrijven zullen je alleen van hun eigen evenementen op de hoogte stellen.

Wij zijn onafhankelijk en verkopen zelf geen tickets. Daarom kunnen we je een onafhankelijk overzicht van de nieuw aangekondigde concerten en festivals in Nederland aanbieden. Wij zullen in onze nieuws updates uitsluitend linken naar officiële verkoopkanalen. LET OP: In dit kader steunen wij dan ook de “Weet waar je koopt!” campagne (neem eens een kijkje op hun informatieve  website voordat je je kaartjes koopt).

Contact

Voor algemene vragen en info over adverteren op deze website verwijzen wij je naar het contact formulier.

Sitemap

Een sitemap met links naar al onze pagina’s vind je hier.